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24/01/2001 
 
 
 
Dear Colleague, 
 

 
NOTICE OF IMPLEMENTATION 

MODIFICATION PROPOSAL No: 0445 
 

"Changes to Monthly system Entry Capacity Calculation for February 2001 Auction" 
 

Please note that Modification Proposal No 0445 was implemented with effect from 06:00 hours 
on 24/01/2001.  The Final Modification Report, Version 3.0, was signed by Ofgem on 
24/01/2001. 
 
The new Network Code text resulting from this Modification follows. 
 
Modified Text: 
 
SECTION B: SYSTEM USE AND CAPACITY 

Amend paragraph 2.2.1 to read as follows: 

"Not later than 30th June in the Preceding Capacity Year, Transco will….for each calendar month in the 
Capacity Year….". 

Amend paragraph 2.2.3 to read as follows: 

"….in the Capacity Year:". 

Amend paragraph 2.2.4 to read as follows: 

 "…. 

 N ….in the 36 month period ending on 30th November in the Preceding Capacity Year; 

 PR ….for the Gas Year in which the calendar month falls (the "ASEP….". 

Amend paragraph 2.2.5 to read as follows: 

 "….in the Capacity Year:". 

SECTION W : INTERPRETATION 

Amend paragraph 2.2.1 to read as follows: 

(g)  ....... ; 
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(h)  "Capacity Year" means the period from 1st October in any year until and including 30th September in 
the following year. 

(i)   and in relation to a Capacity Year, "the Preceding Capacity Year" is the Capacity Year ending at the 
start of such Capacity Year.  

TRANSITION DOCUMENT, PART II 

Amend text at new paragraph 8.1.2 to read as follows: 

      "(12) In respect of the auction of Monthly System Entry Capacity for the Capacity Year 
2000/2001 to be conducted for the calendar months April 2001 to September 2001, Transco shall 
re-determine and re-publish the amount of Monthy System Entry Capacity available to be held at 
each Aggregate System Entry Point in accordance with paragraph B.2.2 and the reference in 
Section B.2.2.1 to 30th June shall be deemed to be a reference in 25th January 2001. The 
reference in paragraph B.2.2.4 to the factor "N" shall be amended to read "... the aggregate 
number of days which fell in the relevant calendar month in the 36 month period ending on 30th 
November in that Capacity Year".  

 
 
 
 
 
 
 
Yours sincerely, 
 
 
 
 
Julian Majdanski 
Modification Panel Secretary 
 


